1．It was Molly's job to hand her father his brown paper lunch bag each morning before he headed off to work．
One morning，in addition to his usual lunch bag，Molly handed him a second paper bag．This one was worn and held together with staples（书钉）．
"Why two bags？"her father asked．"The other is something else，"Molly answered．"What's in it？""Just some stuff（东西）．Take it with you．"
Not wanting to discuss the matter，he put both sacks into his briefcase，kissed Molly and rushed off．At midday he opened Molly's bag and took out the contents：two hair ribbons（丝带），three small stones，a plastic dinosaur，a tiny sea shell，a small doll，and 13pennies…The busy father smiled，finished eating，and swept the desk clean into the wastebasket，Molly's stuff included．
That evening，Molly ran up behind him as he read the paper．"Where's my bag？""What bag？""The one I gave you this morning．""I left it at the office．Why？""I forgot to put this note in it，"she said．"And，besides，Daddy，the things in the sack are the things I really like-I thought you might like to play with them．You didn't lose the bag，did you，Daddy？""Oh，no，"he said，lying．"I just forgot to bring it home．I'll bring it tomorrow．"While Molly hugged her father's neck，he unfolded the note that read："I love you，Daddy．"Molly had given him her treasures-all that a 7-year-old held．
Love in a paper bag，and he missed it-not only missed it，but had thrown it in the wastebasket．So back he went to the office．Just ahead of the night janitor（看门人），he picked up the wastebasket．He put the treasures inside and carried it home carefully．The bag didn't look so good，but the stuff was all there and that's what counted．
After dinner，he asked Molly to tell him about the stuff in the sack．It took a long time to tell．Everything had a story or a memory．
"Sometimes I think of all the great times in this sweet life，"he thought．
We should all remember that it's not the destination that counts in life，but the journey．That journey with the people we love is all that really matters．It is such a simple truth but it is so easily forgotten．
66．Why did Molly give her father a second bag？B
A．She didn't want to keep the things in the bag．
B．She hoped those things would bring happiness to her father．
C．She wanted to remind her father of the stories behind the things．
D．She enjoyed playing with her father．
67．How did Father deal with the bag after he opened it？C
A．He kept it in the drawer．
B．He took it back home．
C．He threw it into the wastebasket．
D．He put it on his table．
68．After father heard what his daughter said，he feltA．
69．Which one has the nearest meaning to the underlined word counted in paragraph7？A
70．Which of the following is the most suitable title of the passage？D
A．An important journey
C．Father and daughter
D．Love in a paper bag． 试题答案
66．B推理判断题．根据第五段And，besides，Daddy，the things in the sack are the things I really like-I thought you might like to play with them．可知那些东西是莫莉喜欢，她想她父亲也喜欢和它们玩，这样可以给父亲带来乐趣．由此可知，孩子希望父亲高兴．故选B．
67．C细节理解题．根据第四段The busy father smiled，finished eating，and swept the desk clean into the wastebasket，Molly's stuff included．可知忙碌的爸爸微笑着吃完，把桌子收拾干净并把垃圾扔进了垃圾桶．故选C．
68．D主旨大意题．本文围绕爱心纸包（Love in a paper bag）展开，孩子把自己最心爱的东西送给父亲，而父亲却不以为然的扔进了垃圾桶．由此来告诉我们要珍惜拥有的．故选D．
1.He studied very hard ever since he came to our school.
2.The rescue workers final arrived at the end of last week.
3.Million of Chinese people are learning English as a foreign language.
4.I want to offer my sincere congratulation to you on your exam results.
5.The first time when I saw her, I fell in love with her.
6.Don’t lose your heart, even if you are in trouble.
7.As matter of fact, those books are of high quality.
8.We are amazing to find that no one got injured in the accident.
9.There is no wonder that she failed in the exam. She had never worked hard.
10.A great number of parents send their children to big cities to accept better education.